Toidutehnoloogia ja -arendus
Õppekava nimetus e.k.
Toidutehnoloogia ja -arendus
Õppekava nimetus i.k.
Food Technology and Development
TalTechi õppekava kood
KATM02
HTMi õppekava kood
2026
Õppekavaversiooni kood
KATM02/23
Teaduskond / kolledž
L - loodusteaduskond
Õppekava juht/programmijuht
Katrin Laos
Õppetöö keel
eesti keel
Õppetase
magistriõpe
Maht (EAP)
120
Täistasuline õppekava
ei
Nominaalne õppeaeg
4 semestrit
Õppekavagrupp
tehnika, tootmine ja tehnoloogia
Õppevaldkond
tehnika, tootmine ja ehitus
Õppesuund
tootmine ja töötlemine
Õppe läbiviimise õiguse andmine õppekavagrupis
õppe läbiviimise õigus
Õppe läbiviimise õiguse andmise kehtivuskuupäev
tähtajatu
Õppe läbiviimise õiguse andmise otsuse nr
112
Juurdepääsu tingimused
Bakalaureusekraad või sellele vastav kvalifikatsioon. Vastavalt TalTechi vastuvõtueeskirjale.
Õppekava eesmärgid
Toidutehnoloogia ja -arenduse õppekava eesmärk on anda teadmised ja oskused juhtimaks toidutehnoloogilisi ning arenduslikke protsesse. Kuva rohkem...
Õppekava õpiväljundid
Toidutehnoloogia ja -arenduse õppekava läbimisel üliõpilane: Kuva rohkem...
Õppekava lõpetamistingimused
Õppekava täitmine nõutud mahus ja lõputöö kaitsmine TalTechi Kuva rohkem...
Õppekava versiooni struktuur:
Mooduli liik
EAP kokku
Üldõpe
18.0
Põhiõpe
33.0
Eriõpe / peaeriala
39.0
Vabaõpe
6.0
Lõputöö
24.0
Kokku
120.0